VIDEO BIRO

Priče iz pustinje: Sportsko znanje – karta za ceo svet

Iskustvo plivačkog trenera Srđana Filipovića koji je Srbiju zamenio Emiratima

Pre nego što će se pre pola godine preseliti u Dubai, trener plivanja Srđan Filipović radio je u više evropskih zemalja. Njegov dolazak u Emirate bio je uslovljen kako fantastičnim uslovima za rad, tako i platom koja je za svakog profesionalca glavni motiv za donošenje odluke o preseljenju u inostranstvo.

U vlogu „Priče iz pustinje“ Srđan je otkrio kako izgleda rad u ovoj oblasti sporta u Dubaiju, koliko je domaće stanovništvo talentovano za plivanje, da li bi sportski treneri iz Srbije trebalo da razmišljaju o Emiratima kao dobroj destinaciji za razvoj karijere ili bi ipak trebalo da ostanu u domovini...

Ukoliko prelomite i odlučite da krenete Srđanovim stopama – samo napred! Pružiće vam se prilika da upoznate drugačiji način života, obezbedite stabilniju budućnost za sebe i svoju porodicu i steknete nova iskustva u profesiji koju ste odabrali. Kad se uželite domovine, biće dovoljno da preuzmete aplikaciju GO4TV i u svakom trenutku pratite omiljeni TV sadržaj koji se emituje na više od 150 najpopularnijih TV stanica u ex-Yu.

Ukoliko koristite Android, preuzmite GO4TV aplikaciju klikom na OVAJ LINK, a ako imate iOS uređaj OVDE možete da skinete aplikaciju sa iTunes App store-a i pratite filmske, muzičke, sportske i informativne kanale, kao i dečje i dokumentarne emisije iz domovine preko mobilnih telefona, tableta i Chromecast uređaja.

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Više ništa neće biti kao pre: Novo lice Saudijske Arabije

Abu Dabi: Praznik srpske državnosti (FOTO)

Knjižica zlata vredna: Vodič za radnike u Dubaiju