VIDEO BIRO

Priče iz pustinje: Motivacija i ambicija za ostvarenje snova

Čak i ako u startu ne ide sve kako ste očekivali – ne odustajte!

Šapčanka Marija Obrenović došla je u Emirate pre 14 meseci. Priče o uspehu drugih ljudi sa ex-Yu prostora motivisale su je da se privremeno preseli u velelepni Dubai i okuša sreću u ugostiteljstvu.

Tek po dolasku, shvatila je da uspeti u ovoj bliskoistočnoj metropoli nije baš lako, ali ne želi da odustane. Marijin cilj je pozicija menadžera koja će joj, kad odluči da napusti Dubai, sigurno omogućiti da se lako zaposli i brzo napreduje u karijeri.

Kao i svi mi koji živimo u inostranstvu, i Marija je nostalgična prema onoj lepšoj strani života u domovini – čestim druženjima sa prijateljima, izlascima i provodima uz našu muziku. Slobodno vreme provodi onako kako bi svako sa prostora ex-Yu poželeo – na bazenu, gotovo svakog dana po završetku poslovnih obaveza. Željna domaćeg humora, Marija rado gleda kultne domaće serije zahvaljujući aplikaciji GO4TV.

Korisnici Androida mogu da preuzmu GO4TV aplikaciju na OVOM LINKU, a OVDE preuzmite aplikaciju sa iTunes App store-a i uživajte u programima više od 130 najpopularnijih ex-yu TV kanala sa sportskim, dečjim, muzičkim, filmskim i informativnim sadržajima.

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Građani Srbije uskoro BEZ VIZE u Emirate!

FOTO DANA: Šeik Muhamed u restoranu

FlyDubai: Nova linija Dubai – Sarajevo - Podgorica