BIRO PRIČE

FOTO DANA: Šeik Muhamed u restoranu

Vladar Dubaija po ko zna koji put pokazao je da zna da uživa u malim, običnim stvarima

Nedavno otvoren restoran azerbejdžanske kuhinje “Baku kafe” u City Walku nije namenjen gostima sa “dubokim džepom”, niti po bilo čemu odudara od sličnih objekata u Dubaiju. Moderan je i lep, ali se ne nalazi na mestu koje podrazumeva dolazak VIP-ovaca. Zato su zaposleni bili u najmanju ruku iznenađeni kada su među gostima prepoznali Njegovo Visočanstvo šeika Muhameda bin Rašida Al Maktuma koji je došao sa suprugom, princezom Hajom.

Odeven u tradicionalnu arapsku odeću, vladar Dubaija i premijer Ujedinjenih Arapskih Emirata posetio je restoran i, poput ostalih gostiju, opušteno naručio obrok, a potom uživao u hrani, ni na koji način ne skrećući pažnju na sebe.

Impresionirani neočekivanom posetom i jednostavnošću tako važnog gosta, menadžeri restorana podelili su utiske na Instagram nalogu:

“Oduševljeni smo što smo imali čast da ugostimo šeika Muhameda i nadamo se da ćemo imati još više gostiju u čudesnom Dubaiju”.

  

  

Šeik Muhamed poznat je po tome da vodi običan, jednostavan život. Često se može videti u javnom prevozu kako u Dubaiju, tako i u inostranstvu – pogledajte OVDE

Prilikom posete Beogradu uživao je u šetnji Kalemegdanom, a jedan deo odmora proveo je takođe u ex-Yu i tu fotografiju podelio je na svojoj Fejsbuk stranici – kliknite OVDE

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Imate neostvaren san? U Emiratima će biti ispunjen! (VIDEO)

Priče iz pustinje: Dubai – adresa za novi početak (VIDEO)

Samo u Dubaiju: Kapućino kakav nikad do sada niste probali!


;