VIDEO BIRO

Priče iz pustinje: Dubai – adresa za novi početak (VIDEO)

Ako ste mladi i želite da isprobate život u inostranstvu, birajte pametno!

Nemanja Ristić iz Batajnice odlučio je da mu prva inostrana adresa bude najpoznatiji emirat. Interesujući se o mogućnostima za zaposlenje u fitnes industriji van Srbije, procenio je da bi dolaskom u Dubai mogao da ostvari svoj san. Počeo je da radi kao konobar, kako bi što brže upoznao ljude koji će mu pomoći da se zaposli u željenoj struci.

Posle tri godine života u Emiratima, u potpunosti je zadovoljan onim što je postigao. Dubai je postao njegova nova kuća, ali ni onu staru ne zaboravlja – raduje se svakom dolasku u Srbiju, druženjem sa starim prijateljima, šetnjama Beogradom... Kad je u Dubaiju, u slobodno vreme Nemanja na svom mobilnom telefonu prati MMA borbe, posebno rad ultimat-fajtera Dušana Džakića. Ne propušta nijedan Džakićev spektakl u ringu zahvaljujući aplikaciji GO4TV, preko koje svi mi koji živimo van ex-Yu pratimo više od 130 najpopularnijih ex-Yu sportskih, informativnih, muzičkih, filmskih i dečjih TV kanala.

Kliknite OVDE i preuzmite GO4TV aplikaciju za Android, a na OVOM LINKU preuzmite aplikaciju sa iTunes App store-a i uživajte u omiljenim TV emisijama iz domovine!

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

PRIČA NEDELJE: Promocija modela srpske dizajnerke u Dubaiju

Saudijska Arabija: Velike promene u sektoru zapošljavanja

FOTO-PRIČA: Nekad debeljuca, danas ultramaratonka u pustinji