BIRO PRIČE

Imate neostvaren san? U Emiratima će biti ispunjen! (VIDEO)

Ko kaže da su čuda nemoguća?

Šestogodišnji Adam Mohamed Amer od malih nogu fasciniran je avionima i avijacijom. Njegov san je da postane kapetan Erbasa A380.

Za vreme leta od Maroka do Abu Dabija stjuardese “Etihad Ervejza” primetile su da je dečak jako uzbuđen što putuje avionom; Adam je sve vreme prepričavao svojim roditeljima ono što zna o avionima. A zna – mnogo! Njegova detinja strast prema pilotskom pozivu nije mogla da prođe nezapaženo, pa su ljubazne stjuardese odlučile da ga iznenade i obraduju pozivom da dođe u kokpit. Malo je reći da je dečak bio oduševljen – takva prilika se u životu ne ukazuje često!

Kapetan Samer Jaklif bio je fasciniran kako Adamovim poznavanjem aviona, tako i njegovim poznavanjem pravila ponašanja putnika u slučaju nepredviđenih situacija. Snimio je Adamovo “gostovanje” u kokpitu i uz dozvolu njegovih roditelja objavio snimak na društvenim mrežama.

Za kratko vreme snimak je pogledalo više od šest miliona ljudi. To je bio više nego jasan znak ljudima iz PR službe avio-kompanije “Etihad” da još jednom poentiraju u javnosti – pozvali su malog Adama u njihov trening centar, poklonili mu pilotsku uniformu i obezbedili jednodnevni trening za pilota, uključujući i sesije na simulatoru Erbasa A380.

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Prvi na svetu: Uspešan test letećeg taksija (FOTO + VIDEO)

FOTO-PRIČA: Godina Zajeda u znak sećanja na voljenog vladara

Priča stjuardese iz Bosne: Zlatni poziv mijenja život (FOTO)


;