INFO BIRO

​TRODNEVNA RASPRODAJA: 95 odsto popusta i 30.000 AED nagrada

Velika online prodaja počinje 29. marta i trajaće do 31. marta

Stanovnici Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) mogu da obave kupovinu bez odlaska u šoping centre i da dobiju do 95 odsto popusta na neke od svojih omiljenih brendova. Trodnevna Velika online rasprodaja (GOS), koja počinje u petak, 29. marta, obezbeđuje popuste za 77 online trgovina za brojne artikle.

Osim što nudi ogroman popust, GOS nudi i nekoliko veoma vrednih nagrada učesnicima.

- Kupci se mogu prijaviti na web stranicu Great Online Sale i registrovati se, a kada to urade dobiće promo-kod koji će im omogućiti dodatne popuste kod mnogih trgovaca. Njihova imena će takođe ući u izvlačenje dnevnih nagrada. Tokom trajanja ove rasprodaje svakog dana će po jedna osoba biti kandidat za nagradu od 10.000AED – najavio je Mohamed Feras iz GOS-a.

Tokom trodnevne rasprodaje GOS će obezbediti čak 30.000AED za najsrećnije kupce, što je razlog više da se registrujete na platformi i obavite kupovinu "iz fotelje", jer možda baš vas čekaju vredne nagrad.e

Trodnevna rasprodaja je organizovana povodom predstojećeg Ramazanskog bajrama koji bi, prema najavama, trebalo da bude praznovan od 8. aprila. Prošle godine za vreme GOS-a trgovci koji su nudili popuste za onlajn kupovinu zabeležili su porast prometa za neverovatnih 85 odsto, što je bio odličan signal da se i ove godine priključe GOS-u i ponude svoje proizvode po nižim cenama.

Naš BIRO

Foto: Pexels.com/Andrea Piacquadio


Lajkujte našu Facebook stranicu da budete u toku sa najnovijim informacijama na Bliskom istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom istoku namenjen ex-yu populaciji.


Preporučene priče

REKORD LUVR ABU DABIJA: 5 miliona posetilaca od 2017.

AKCIJA RTA DUBAI: Kišobrani za korisnike javnog prevoza

LEGENDA O TAMJANU: Najbolje čuvana tajna Bliskog istoka