INFO BIRO

Specijalan poklon za Ritu Vilson

Holivudska glumica, pevačica i producentkinja među prvima je dobila rukopis romana na engleskom jeziku Nina od Arabije naše autorke Marine Bulatović

Drugi album Rite Vilson pojaviće se na tržištu 11. marta, a njegova promocija počela je krajem februara u Njujorku, u luksuznom Carlyle – Rouzvud hotelu gde je deset večeri u kafe-klubu Carlyle nastupala sa četvoročlanim bendom.

Njen njujorški kabare pokazao je da se podjednako dobro snalazi u ulozi pevačice, kao i u ulozi glumice i producenta. Na novom albumu debitovala je i kao tekstopisac. Pretočila je melanholične trenutke iz svog života u pesme “Grateful”, “Forgiving me, forgiving you” i “Crying, crying”.

Svetska premijera filma “Moja velika mrsna pravoslavna svadba 2” zakazana je za 25. mart, a producenti su i ovog puta bili Tom Henks i Rita Vilson.

Marina Bulatović sa suprugom

- Mart je veoma uzbudljiv mesec za bračni par Vilson i Henks, ali i za mene – kaže Marina Bulatović, pisac i novinar koja od 2007. živi u Saudijskoj Arabiji. - Imala sam sreću da uživam u nastupu Rite Vilson u Carlyle - Rouzvud hotelu i da joj poklonim rukopis mog romana “Nina od Arabije” na engleskom. U njemu su Tom Henks i Rita Vilson važni junaci. Pored njih, tu su i brojni Srbi i Saudijci, duhoviti i šarmantni junaci mog romana.

Treće izmenjeno i dopunjeno izdanje romana “Nina od Arabije” biće u prodaji u Srbiji od maja 2016. (izdavač “Mali Nemo”).

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.
NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Podvig Nemanje i Darka: 160.000 koraka kroz pustinju (FOTO)

Upoznajte bosansku Adel - njen glas će vas opčiniti! (VIDEO)

Izračunajte koliko ste stvarno bogati - iznenadićete se