INFO BIRO

Upoznajte bosansku Adel – njen glas će vas opčiniti! (VIDEO)

Šejla Grgić, mlada studentica Muzičke akademije u Sarajevu, osvojila je prvo mjesto u tri kategorije na prvom svjetskom onlajn muzičkom takmičenju.

Raskošan talenat koji Šejla posjeduje nikoga ne ostavlja ravnodušnim, pa tako ni one koji su imali priliku čuti njene obrade s kojima se takmičila na MUSIC I/O takmičenju, piše radiosarajevo.ba,

Riječ je o jedinstvenom onlajn takmičenju, a Šejla Grgić bila je jedina predstavnica s područja Balkana.  

- Pobijedila sam na MUSIC I/O takmičenju, osvojila sam prvo mjesto u tri kategorije! Posebno hvala Romanu Kuduzoviću na promociji, produkciji, dizajnu i fotografiji i svima koji su glasali! Hvala žiriju koji je izgleda presudio - napisala je Šejla na svom Facebook profilu. - S' obzirom na to da je ovo, kako kažu na MUSIC I/O, prvo svjetsko onlajn muzičko takmičenje moram priznati da sam veoma sretna zbog pobjede u čak tri kategorije: TOP 100, HOT SHOT DEBUT i TOP 20 IN POP/DANCE, ali također sam još sretnija iz razloga što sam ostvarila komunikaciju sa muzičarima iz cijelog svijeta, otvorila neke nove mogućnosti u svojoj karijeri, promovisala svoju zemlju i dobila mnogo energije za neke nove pobjede.

Njen prvi singl biće promovisan u maju ove godine. Mladu umjetnicu u medijima širom ex-Yu već nazivaju "bosanskom Adel" - kada budete poslušali snimak, biće Vam jasno zašto:

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.
NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Ideja koja će vas oduševiti: Zar nije bolje ovako? (VIDEO)

Na usluzi turistima: BiH uvela jelovnike na arapskom

Ex-Yu nostalgija: Klikeri - igračka našeg detinjstva