INFO BIRO

Ideja koja će vas oduševiti: Zar nije bolje ovako? (VIDEO)

Nemanja Cvetković, rodom iz Jagodine, osnovao je udruženje „Balkanac“ i inicirao snimanje dokumentarnog regionalnog filma.

Stop mržnji, uvek je pravo vreme za druženje!

Ovako bi, u najkraćem, glasilo geslo filma "Zar nije bolje ovako" koji zajedničkim snagama, a na inicijativu režisera i scenariste Nemanje Cvetkovića, snimaju mladi ljudi iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

- Ne dajte da nas političari svađaju! Da nije bilo političke i medijske manipulacije, koja je posle dovela do rata i raspada SFRJ, odnosi između ex-Yu država bi i danas bili dobri. Predložio sam ideju studentima iz Zagreba i Sarajeva o snimanju dokumentarnog  filma, u kome ćemo pokazati da na Balkanu nema mesta za mržnju i da nesuglasice i sukobi proizilaze samo zato što mediji i političari stvaraju lošu sliku i tako utiču na mlade - kaže Nemanja, a prenosi Infocentrala.

Dokumentarni regionalni film "Zar nije bolje ovako" biće sniman u Jagodini, Beogradu, Sarajevu, Zagrebu..., a završetak je planiran do kraja godine. Mladu ekipu punu entuzijazma i pozitivnih ideja podržao je i poznati reditelj i glumac Radoslav Milenković.

Pratite ih na zvaničnom Youtube kanalu - kliknite OVDE

Podržite ove sjajne mlade ljude i na Fejsbuku - kliknite OVDE

Podsetite se kako je izgledala SFRJ u očima sveta - film možete da pogledate na OVOM LINKU

BIRO/Infocentrala


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.
NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Druga strana medalje: Da li su Emirati "obećana zemlja"?

Urnebesno: Ove pridike razumeju samo deca rođena u ex-YU (FOTO)

Za KRAĐU ŽVAKE u Dubaiju - TRI GODINE ZATVORA!