INFO BIRO

Dubai: Onlajn rezervacija parking mesta

"Majid Al Futtaim", koji upravlja velikim tržnim centrima širom Dubaija, pokreće probni rad novog sistema koji će omogućiti vozačima da unapred rezervišu svoje parking mesto onlajn

Vozači u Dubaiju kojima je teško da pronađu parking u tržnim centrima uskoro će moći da rezervišu svoja mesta onlajn.

"Majid Al Futtaim", koji poseduje i upravlja velikim tržnim centrima širom Dubaija, pokreće probni rad novog sistema koji će omogućiti vozačima da unapred rezervišu svoje parking mesto na mreži pre nego što stignu u tržni centar. 

- Neki ljudi žele da isplaniraju svoj dan pre nego što dođu u tržni centar. Na primer, traže da im se rezerviše parking mesto pre nego što stignu do tržnog centra. Rezervisanje parkinga na mreži je u fazi testiranja u Mall of the Emirates i definitivno ćemo ga pokrenuti u drugim tržnim centrima - kaže Fuad Šaraf, generalni direktor, UAE Shopping Malls, Majid Al Futtaim Properties.

Vozači mogu da preuzmu aplikaciju Mall of the Emirates i dodaju registarsku tablicu svog vozila u odeljku za pre-rezervaciju parkinga. Vreme dolaska i parking biće rezervisani u posebnoj zoni za kupce.

- Pronalaženje parking mesta je nekada bio problem, ali danas su stvari organizovanije jer se vikend promenio, kao što se promenilo i radno vreme ljudi. Tržni centri su nekada bili prepuni samo vikendom, ali to više nije slučaj. Sada vidimo da su tržni centri prepuni i radnim danima - dodaje Šaraf.

Rezervacija parkinga je trenutno besplatna. 

- Želimo da promovišemo takve usluge našim lojalnim kupcima. Imamo namenski parking za članove šeme nagrađivanja „Deli“. Ako ste 'Share' član, dobijate namenski prostor u Mall of the Emirates. Ovaj sistem će biti uveden i u drugim tržnim centrima. Sistem čita vaše brojeve, otvara kapiju i možete automatski da parkirate svoj automobil, bez ikakve nadoknade  kaže Šaraf.

Naš BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu da budete u toku sa najnovijim informacijama na Bliskom istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom istoku namenjen ex-yu populaciji.


Preporučene priče

FLYDUBAI uvodi 30 letova dnevno za Dohu u vreme SP u fudbalu

OSTVAREN SAN: Prva žena iz UAE stigla je na krov sveta

Pokretanje posla u Dubaiju sa 100% vlasništva: Ovo su opcije