INFO BIRO

Dubai: Novo ime metro stanice na Crvenoj liniji

Metro stanica Umm Al Sheif u Dubaiju sada ima novo ime

Stanica Umm Al Sheif metroa u Dubaiju, jedna od 47 stanica linije metroa dugačke više od 74 kilometra, promenila je ime i sada se zove Equiti, po vodećem provajderu brokerskih usluga u UAE.

Uprava za puteve i saobraćaj (RTA) dodelila je kompaniji Equiti Gorup pravo na ovaj vid promocije u okviru metro mreže na period od 10 godina. Stanica radi na Crvenoj liniji mreže metroa Dubaija i nalazi se u blizini brojnih znamenitosti, uključujući Burdž Al Arab i "Mall of the Emirates", koji takođe ima svoju stanicu.

Proces preimenovanja odvija se ovog meseca i uključivaće ažuriranje spoljnih znakova na stanici, kao i ažuriranje glasovnih obaveštenja u vozovima.

- Stanice metroa u Dubaiju su strateška lokacija za investitore da popularišu svoje brendove - kaže Abdul Kalbat, izvršni direktor Železničke agencije u RTA.

Prošle godine, stanica metroa Dubai Marine preimenovana je u Sobha Realty u dogovoru između RTA i stambenog investitora.

Preimenovanje marine, jedne od najprometnijih u Dubaiju, usledilo je nedelju dana pošto je stanica Al Jafiliya preimenovana u Max Fashion, a Al Rashidiya je postala Centrepoint.

Naš BIRO

Foto: RTA


Lajkujte našu Facebook stranicu da budete u toku sa najnovijim informacijama na Bliskom istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom istoku namenjen ex-yu populaciji.


Preporučene priče

FOTO-PRIČA: Ovako bi izgledao Dubai prekriven zelenilom

Kupovina stana u Dubaiju: Do nekretnine i bez dolaska u UAE

Super-automobil Hitne pomoći Dubaija u Ginisovoj knjizi