BIRO PRIČE

Srpska princeza trube nastupila u Dubaiju

- Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam bila deo ovog tima koji je predstavljao našu zemlju - prenela je Danijela svoje utiske sa nastupa

Do sada je Paviljon Srbije na Expo-u posetilo više od pola miliona posetilaca, zvuci srpske trube čuli su se svakodnevno, a nikog nisu ostavljali ravnodušnim kako zbog srpske muzike tako i zbog naše predstavnice koja je svojom pojavom očarala sve prisutne.

- Još uvek sam pod utiskom i svakodnevno prepričavam događaje. Expo je stvarno neverovatan, toliko toga se ima za videti da s razlogom traje 6 meseci. Ako izuzmem glavnu scenu, mogu slobodno reći da je naš paviljon imao najzanimljiviji muzički program.

Nastupi su bili veoma zapaženi a mislim da je ljude, kojih je bilo iz celog sveta, privlačila i naša muzika a i naša tradicionalna nošnja koja je za njih bila nešto potpuno novo i drugačije. 

Jedan deo mog performansa bio je zajedno sa sjajnim muzičarima i igračima folklornog ansambla “Sveti Đorđe”, a takođe u ovom odličnom timu bili su Sanja Stojanović- violina, DJ Tijana Damjanović, gospodin Dragić Bugarin, guslar junačkoga srca i Nataša Topalović svetski nagrađivana umetnica koja pravi divne figure od fondana. Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam bila deo ovog tima koji je predstavljao našu zemlju - prenela je Danijela svoje utiske sa nastupa. 

Pogledajte video kako su izgledali nastupi:

Foto: Printscreen/Youtube/Orkestar DANIJELA

Naš BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu da budete u toku sa najnovijim informacijama na Bliskom istoku.
NAŠ BIRO je portal o Bliskom istoku namenjen ex-yu populaciji.


Preporučene priče

Preduzetnice iz Srbije pozvane da prošire biznis u UAE

Dubai postaje novo tržiše za naše pevače

Revija Suzane Perić na Dubai EXPO 2020

;