BIRO PRIČE

Revija Suzane Perić na Dubai EXPO 2020

Suzana Perić prikazaće 20 jedinstvenih kreacija koje čine retrospektivu dve decenije njenog rada

Na početku druge polovine najznačajnije turističko-privredne manifestacije na globalnom nivou, EXPO Dubai 2020, priznata dizajnerka Suzana Perić će predstaviti kreativnost i modu Srbije.

Na reviji koja se organizuje u Nedelji globalnih ciljeva, a uz podršku Sektora za preduzetništvo Privredne komore Srbije i nacionalne platforme "Srbija Stvara" Vlade Republike Srbije, Suzana Perić prikazaće 20 jedinstvenih kreacija koje čine retrospektivu dve decenije njenog rada.

Ovom fashion & beauty performansu podršku će dati i dr Maja Jevđević, koja će damama predstaviti najnovija dostignuća estetske i korektivne hirurgije.

Suzana Perić u Dubai odlazi u dvostrukoj ulozi, kao modna dizajnerka koja predstavlja modu Srbije i kao predsednica Sekcije za žensko preduzetništvo Privredne komore Srbije, a sa ostalim damama iz naše delegacije imaće niz aktivnosti sa ciljem trasiranja puta našim preduzetnicima na tržišta Bliskog istoka i Azije.

Fashion & beauty performans u organizaciju “Serbia Fashion Week”-a počinje revijom Suzane Perić 19. januara u 18 časova u Paviljonu Srbije na EXPO Dubai 2020.

- Ponosna sam što imam tu čast da predstavljam modu Srbije na tako značajnoj globalnoj manifestaciji kakva je EXPO Dubai 2020. U isto vreme, to za mene predstavlja i veliku odgovornost, tako da sam sa timom svojih saradnika odabrala i pripremila 20 najlepših haljina koje sam kreirala od početka karijere do danas, a koje ću prikazati na reviji na EXPO Dubai 2020 - rekla je Suzana Perić, neposredno pred polazak u Ujedinjene Arapske Emirate.

Naš BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu da budete u toku sa najnovijim informacijama na Bliskom istoku.
NAŠ BIRO je portal o Bliskom istoku namenjen ex-yu populaciji.


Preporučene priče

Iz dvorišta slučajno snimio 2 ikone Dubaija: Sad čeka nagradu

Da li je buster neophodan ako ste nedavno imali kovid-19?

Nole deportovan, beli sport u blatu: Naš as ostaje najveći!

;