BIRO PRIČE

Dubai postaje novo tržiše za naše pevače

Goran Bregović je nastupio 13. januara u Dubaiju, a posetioci svetske izložbe "Dubai Expo" imali su prilike da uživaju u zvucima sa Balkana

Kako je pandemija korona virusa još uvek u toku, neretko čujemo da se u Evropi mnogi gradovi zatvaraju, tako naši pevači sve više ne mogu tako često da nastupaju van granica naše države. 

No, to im očigledno ne predstavlja problem jer je počelo da se otvara novo tržište za nastupe - Dubai!

- To je novo tržište koje se otvara, nije nešto još posebno razvijeno. Što se tiče cena, nije drugačije nego u Evropi, skoro je isto. Recimo da su cene nastupa tamo veće za 20, 30 odsto nego u Srbiji - kaže Goran Lečić, estradni menadžer za portal 24sedam.

Goran Bregović je nastupio 13. januara u Dubaiju, a posetioci svetske izložbe "Dubai Expo" imali su prilike da uživaju u zvucima sa Balkana.

Kako se navodi, svi koji su se tamo našli su bili oduševljeni Breginim nastupom, pa su ga čak vraćali na bis!

No, on nije jedini koji je nastupio za doček Pravoslavne Nove godine u Dubaiju. Nikola Rokvić je danima unazad najavljivao svoj nastup u jednom lukusuznom hotelu u Dubaiju.

Na njegovom nalogu na Instagramu osvanuli su storiji sa nastupa, na kojima se vidi da su se svi dobro proveli. 

Neko ko će tek zapevati pred publikom u Dubaiju je i Jelena Karleuša. Ona je trebalo da nastupi 14. januara, ali je, kako je pevačica istakla na svom nalogu na Instagramu, nastup pomeren za 21. januar kako bi mogli da budu ispunjeni svi tehnički uslovi.

Zanimljivo je da će Jelena pevati na mestu gde su pre nje nastupali reperi Frenč Montana i Tajga, te mnogi svetski di-džejevi. 

Naš BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu da budete u toku sa najnovijim informacijama na Bliskom istoku.
NAŠ BIRO je portal o Bliskom istoku namenjen ex-yu populaciji.


Preporučene priče

Revija Suzane Perić na Dubai EXPO 2020

Iz dvorišta slučajno snimio 2 ikone Dubaija: Sad čeka nagradu

Da li je buster neophodan ako ste nedavno imali kovid-19?

;