BIRO PRIČE

SMART PALM NA PLAŽI NAJLUKSUZNIJEG HOTELA U DUBAIJU

Događaj sedmice u najpoznatijem emiratu!

Od četvrtka, 4. juna, svi gosti na plaži hotela "Burj Al Arab" moći će da dopune svoje mobilne telefone i tablete dok se sunčaju ili brčkaju. Takođe, biće im omogućen besplatan pristup internetu, a moći će da saznaju i koliko iznose temperatura vazduha i temperatura mora.

"Smart Palm", jedinstveni samoodrživi uređaj koji radi na solarnu energiju i koji „lovi“ info-tačke sa besplatnom Wi-Fi konekcijom, postavljen je na plaži najluksuznijeg hotela u Dubaiju. U svakom trenutku, preko ovog pametnog uređaja 50 korisnika moći će da se konektuje na internet ili da napuni baterije na mobilnom telefonu ili tabletu.

Plaža hotela "Burj Al Arab" nije prva koja je dobila "Smart Palm". Ovaj uređaj već se nalazi na nekoliko mesta u najpoznatijem emiratu, a do kraja godine naći će se na 52 lokacije - najposećenijim plažama i parkovima.

Ono što posebno raduje ex-Yu zajednicu u Emiratima je činjenica da iza ovog projekta stoji privatna firma „D Idea“, čiji je vlasnik Viktor Nelepa, rođen u Makedoniji. Njegov partner u "Smart Palmu" je Emiraćanin, a u firmi je zaposleno više ljudi sa prostora ex-Yu.

Više detalja o uspešnom početku "Smart Palm" projekta u Dubaiju pročitajte OVDE.

BIRO

Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Ex-Jugosloveni na Bliskom Istoku: Koliko nas zapravo ima u Emiratima?

Drugi rođendan vaše pekare: Svi ste pozvani!

Top 10 saveta: Kako da pregrmite visoke temperature


;