BIRO PRIČE

DANAS 50% POPUSTA: SLAVIMO I ČASTIMO!

Povodom drugog rođendana, pekara “Rolling Pin” tokom celog dana, časti goste sa 50% popusta, a za sve važi poziv da budete naši gosti uz domaću hranu i puno dobre zabave, danas, 14. jun 2015 u 18h!

Nema ničeg lepšeg nego kad usred pustinje zamiriše hrana iz zavičaja! Miris domaćeg bureka i vrućeg peciva najbolji je način da započnete dan i da ga završite uz lenju pitu ili slasne palačinke. A između - ćevapi, pljeskavice, ajvar, kajmak i urnebes... 

“Rolling Pin” se pobrinuo da se i u Dubaiju osećate kao da ste kod kuće! Domaćinska atmosferaprijatni ambijent i hrana po kojoj nas ceo svet zna nateraće vas da zaboravite gde ste i da se prepustite uživanju i druženju u najlepšem delu Persijskog zaliva.

Za koliko minuta možete da smažete burek?

Niste testirali?

Pa, krajnje je vreme!

Dođite 14. juna u “Rolling Pin Bakery”, okušajte se u ovoj neobičnoj gastronomskoj disciplini – i osvojite nagrade i laskavu titulu “Najbrži burek Emirata”!

Prijavite se za takmičenje na office@rollingpinme.com, broj mesta je ograničen

Domaćini obećavaju nezaboravno druženje a i lepe vesti koje ste s’ nestrpljenjem priželjkivali i iščekivali, a koje će vaši domaćini, naše pekare podeliti sa vama baš za “divan dan”...

Nećemo vam otkriti o čemu se radi, ali sigurno nešto što će vam dodatno popraviti raspoloženje uskoro u “Rolling Pin Bakery”, a o čemu se tačno radi – čućete na proslavi rođendana našeg restorana... ovaj, pekare!

Vidimo se 14. juna u Jumeirah Lakes Towers, Cluster H, Concorde Tower u Dubaiju!

BIRO

Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Besplatno uživanje: Kultni filmovi Srđana Dragojevića u HD rezoluciji

Ovako nas vide stranci: 10 hit rečenica koje će vas "kupiti" za sva vremena

Ex-Jugosloveni na Bliskom Istoku: Koliko nas zapravo ima u Emiratima?


;