BIRO PRIČE

Novi trend u ex-Yu: Prosidbe koje ostavljaju bez daha! (VIDEO)

Nekad su mladoženje tražile blagoslov roditelja svojih devojaka da im dozvole da se venčaju, a danas to na Balkanu najčešće rade ovako... I nijedna nije rekla NE!

Pop zvezda Sergej Ćetković postao je taličan za uspešne prosidbe i srećne brakove. Iako se ne zna tačno na kom njegovom koncertu je „palo“ prvo javno pitanje „Hoćeš li da se udaš za mene?“, godinama već nijedan Ćetkovićev koncert ne može da prođe bez makar jednog zaljubljenog mladića koji poželi da se popne na binu, klekne pred svojom voljenom i zaprosi je pred punom salom.

Uvek raspoložen da podrži romantične gestove, Sergej je uvežbao tekst Dušana Radovića koji čitaju matičari na konvencionalnim opštinskim venčanjima. Ali, u njegovoj izvedbi to uvek izgleda drugačije i romantičnije, jer dok čitava sala aplaudira budući mladenci kao prvi poklon obavezno dobiju i neku od pesama iz Ćetkovićevog raskošnog opusa...

Tako su ovog meseca na Sergejevim koncertima u Centru „Sava“ u Beogradu dve gospođice pristale da postanu gospođe, a domaćin večeri im je čestitao uz pesme „Pogledi u tami“ i „Reci da“. Prosidbe su „padale“ tokom čitave turneje koja će narednih meseci biti nastavljena koncertima u Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori, a nama u Emiratima bi baš bilo drago da Sergej zapeva i u pustinji :-)

Dok se to ne dogodi, možemo da uživamo u njegovom novom singlu „Nek te ljubav dočeka“ za koji je sam napisao muziku i tekst i koji je za samo dvadsetak dana pogledalo više od 1,3 miliona ljudi!

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Podvig za Ginisa: Goran istrčao 55 MARATONA za 55 DANA!

Imate diplomu, a nemate posao? Dođite u Dubai! (VIDEO)

Bez protekcije: Milijarder u Dubaiju kažnjen zbog nepropisnog parkiranja


;