VIDEO BIRO

Imate diplomu, a nemate posao? Dođite u Dubai! (VIDEO)

Ako želite da se zaposlite u Emiratima, saveti Vanje Zrnić biće vam od velike koristi.

Dobar posao, dobra plata i mogućnost nastavka edukacije o trošku kompanije u kojoj ste zaposleni za mnoge predstavljaju samo san. Ali, on može da postane stvarnost ako odlučite da svoj život uzmete u svoje ruke i budete dovoljni uporni dok ne ostvarite ono što želite.

U početku neće biti lako, ali će se trud svakako isplatiti. Preseljenje na drugi kontinent podrazumeva prilagođavanje novom okruženju, promenu starih navika, prihvatanje drugačijeg stila života, nova poznanstva i prijateljstva...

Vanja je za pet godina u Dubaiju stekla pregršt novih prijatelja, ali nije prekinula kontakt sa starim društvom iz Srbije. Kad god poželi, pozove najbolju drugaricu iz detinjstva da proćaskaju. Zahvaljujući aplikaciji GO4YU Calling, veza je kristalno čista i stabilna, a cena razgovora povoljna.

Ako živite u Aziji, Africi, Australiji, Severnoj ili Južnoj Americi, a uželeli ste se porodice i prijatelja koji su ostale da žive u Srbiji – kliknite OVDE i saznajte kako da po popularnim cenama razgovarate sa najmilijima.

Savete i iskustva naših ljudi koji žive i rade u Emiratima pogledajte na OVOM LINKU

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.
NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Karijera na Bliskom Istoku: U pet koraka do intervjua za posao

Top 11 dokaza da vam je Dubai "ušao pod kožu"

Spremite maramice: Ovako izgledaju odlasci iz domovine