BIRO PRIČE

FOTO-PRIČA: Umorni ste od šopinga? Dubai Mall ima rešenje!

Radost za kupoholičar(k)e

Koliko puta vam se desilo da vam “otpadnu noge” dok obilazite butike po tržnim centrima i da je jedino o čemu u tom trenutku maštate mesto na kom ćete moći da se ispružite i odmorite, pa da nastavite sa razgledanjem? Menadžeri Dubai Malla našli su rešenje – uskoro će biti instalirani specijalni ležajevi za instant odmor!

  

  

Svaki ležaj biće opremljen adapterima i USB portovima za punjenje mobilnih uređaja,a korisnici će moći da iznajme i jastuče kako bi im odmor bio ugodniji. Sat vremena odmora u tržnom centru koštaće 40 AED, dva sata 75 AED, a tri sata 95 AED. Ukoliko vam ni tri sata ne budu bila dovoljna za odmor, svaki dodatni sat koštaće po 20 AED, a iznajmljivanje jastučeta dvostruko manje.

  

Dubai Mall je najveći tržni centar na svetu po bruto površini za iznajmljivanje i jedna od glavnih atrakcija Dubaija. Otvoren je pre deset godina, prostire se na 1.1240.000 kvadratnih metara i pored 1.200 butika, u njemu se nalaze još i 22 bioskopa, hotel sa 250 soba, 120 restorana i kafića, tematski zabavni parkovi, akvarijum, fontane, vodopad...

U prvoj godini poslovanja Dubai Mall posetilo je 37 miliona ljudi, u 2011. godini bio je najposećeniji tržni centar na planeti, a od 2009. do danas svake godine u Dubai Mall uđe oko 70 miliona ljudi.

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Mikrokosmos u Dubaiju: Dobra vest za turiste u tranzitu

Fale samo tamburaši: Dubai pre osam godina i danas (VIDEO)

BIRO VODIČ: Najvažnije odredbe Zakona o radu UAE


;