VIDEO BIRO

Fale samo tamburaši: Dubai pre osam godina i danas (VIDEO)

Munjevit razvoj grada nametnuo je nove standarde...

Ivana Balažić iz Subotice započela je novo životno poglavlje u Emiratima pre osam godina. Posao u ugostiteljstvu započela je u hotelu „Armani“ koji se nalazi u najvišoj zgradi na svetu – Burdž Kalifi i koji je prošle godine proglašen za najluksuzniji na svetu, a onda je nastavila da radi u drugim ekskluzivnim objektima u Dubaiju. Od početka 2017. je u „Tribeci“, kultnom restoranu koji slovi za jedno od omiljenih mesta za okupljanje ex-Yu zajednice.

Za manje od decenije, panorama najpoznatijeg emirata umnogome se promenila, baš kao i poslovne prilike i standard. Ukoliko razmišljate o dolasku u ovaj deo sveta pridržavajte se Ivaninih preporuka i saveta, da ne biste „lutali“ i suočili se sa izneverenim očekivanjima.

Ivana u Srbiju dolazi nekoliko puta godišnje da se vidi sa dragim ljudima, i da uživa u domaćoj hrani i muzici kakve u pustinji nema. Otkako je instalirala aplikaciju GO4TV, i Ivana, kao i svi mi koji živimo daleko od ex-Yu, uživa u TV sadržajima koji se emituju na više od 130 kanala u Srbiji, BiH, Hrvatskoj, Makedoniji i Crnoj Gori.

Na OVOM LINKU preuzmite GO4TV aplikaciju za Android, a za instaliranje aplikacije sa iTunes App store-a kliknite OVDE i pratite omiljene sportske, informativne, muzičke, dokumentarne i dečje emisije, kao i filmove i serije iz domovine.

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

FOTO-PRIČA: Ostrvo Sir Bani Jas – oaza zabave u pustinji

Građani Srbije uskoro BEZ VIZE u Emirate!

Luvr Abu Dabi: Od peska do građevine kojoj se divi ceo svet (VIDEO)