BIRO PRIČE

Fascinantni Dubai Garden Glow: Ko kaže da magija ne postoji?

Nove ledene skulpture i instalacije koje će oduševiti celu porodicu

Ako želite da provedete zanimljivo popodne i veče na nesvakidašnjem mestu, neka vaš izbor padne na Dubai Garden Glow (DGG). Magična četvrta sezona obećava najbolju zabavu do sada; tema je “Sjajni safari”, pa očekujte mnoštvo skulptura životinja.

Ni ove godine neće izostati otvaranje “Ledenog parka” sa mnoštvom čudesnih ledenih skulptura usred pustinje, a novitet je “Art park” u kom se nalaze eksponati životinja napravljeni od recikliranih materijala – plastičnih flašica i korišćenih CD-ova.

Ako je suditi prema dosadašnjoj posećenosti i interesovanju gostiju, ove sezone DGG posetiće pola miliona ljudi.

  

DGG osnovan je 2015. godine i na njegovoj realizaciji radi više od 500 eminentnih majstora, inženjera i arhitekata. Različiti koncepti postavki koje se mogu videti u ovom magijskom parku rezultat su sinergije nauke i kreativnosti. Pored kreativnih instalacija, DGG je domaćin brojnih koncerata i nastupa mladih talenata koji žive u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Organizatori su posebnu pažnju posvetili najmlađima, obezbedivši im zasebnu zonu za interaktivnu zabavu.

Ako ogladnite – ne brinite; postoji veliki paviljon u kom možete da kupite hranu iz celog sveta.

  

  

Radno vreme DGG je od 16 do 23:30h od subote do četvrtka, a petkom i tokom državnih praznika od 16h do ponoći. Cena ulaznice je 65 AED, a doplata za posetu “Ledenom parku” iznosi 45 AED. Deca do tri godine starosti mogu da posete DGG besplatno.

Više fotografija pogledajte OVDE

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Turistički dragulji Emirata: Top četiri vikend destinacije

Stigao vam je prevelik račun za vodu? Evo rešenja

FOTO-PRIČA: Krenula brza pruga Saudijske Arabije


;