OGLASI

Oglas: Zaposlite se u avio-kompaniji Etihad

Kastinzi za zaposlenje u Abu Dabiju i Beogradu.

              

Kompanija Etihad će 15. septembra u Beogradu, 9., 30. septembra, 7. i 29. oktobra u Abu Dabiju,  regrutovati nove kandidate.

Tokom ovih dana tražiće food and beverage menadžere, in-flight šefovе kuhinje i cabin crew. Neophodno je da se prijavite online, budući da će moći prisustvovati samo pozvani kandidati.

Sa ovim poslom dobijate platu bez poreza, besplatan smeštaj u deljenom potpuno nameštenom stanu i obezbeđen prevoz od kuće do posla. Takođe tu su i neograničena personalna putovanja po specijalnim cenama, kao i privatno zdravstveno osiguranje, životno osiguranje i osiguranje od nesreća. Godišnji odmor je 30 dana.

Etihad za nove radnike na navedenim pozicijama predviđa i popuste u restoranima, prodavnicama, hotelima i rekreativnim centrima širom Emirata, kao i u celom regionu. Dodatne beneficije su: besplatan pristup Etihadovim bazenima, wellnes centrima i teretanama, kao i niže cene usluga masaže, frizera i tretmana u salonima lepote.

Idealan kandidat bi trebalo da bude kvalifikovan šef sa iskustvom u hotelima sa četiri ili pet zvezdica, da govori tečno engleski i da ispuni određene kriterijume kompanije po pitanju fizičkog izgleda.

Da biste postali F&B menadžer, trebalo bi da ispunite određene kriterijume koje avio-kompanija zahteva. Neophodno je minimalno 12 meseci iskustva na vodećoj poziciji - kapetan, tim lider, supervizor u hotelima sa četiri ili pet zvezdica, restoranima, na kruzerima ili da ste diplomirali u ovoj struci, a da ste praksu imali u hotelima sa četiri i više zvezdica. Obavezno je poznavanje propisa i standarda u bezbednosti hrane. Neophodno je da kandidat tečno govori engleski i da ispunjava određene fizičke kriterijume koje ova kompanija propisuje.

Više o ovim pozicijama pogledajte na: food and beverage menadžerin-flight šef kuhinje

                

Za cabin crew aplicirajte na zvaničnom sajtu, kliknite OVDE

Ostale oglase za poslove možete pogledati OVDE

BIRO           

          


NAPOMENA:  

Portal Naš Biro ni na koji način nije uključen u dogovor između poslodavaca i radnika. Oglasi na našem portalu isključivo su informativnog karaktera.


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.     


Preporučene priče:

Iz prve ruke: Život stjuardese u Dubaiju

Dragulj Bliskog istoka: Palestina

Uskoro u Dubaiju: Najveće zatvoreno skijalište na svetu

;