VIDEO BIRO

Život na relaciji Srbija – UAE: Osvajanje sveta iz Beograda

Tamo gde postoji vizija – postoji i način!

Kad je pre nekoliko godina jedan srpski sajt koji se bavi plasiranjem šaljivih izmišljenih vesti objavio da je Dragan Stević iz Srbije u Šarm el Šeiku ubio ajkulu, telefoni u beogradskoj kompaniji CreITive zvonili su non-stop. Novinari iz celog sveta pokušavali su da dođu do srpskog turiste koji je pao sa litice u more direktno na glavu ajkule i dobiju njegovu ekskluzivnu priču.

Izmišljena vest učinila je da fiktivni Dragan Stević postane jedan od najtraženijih ljudi iz Srbije. Pravi Dragan Stević radi na poziciji head of client relations u već pomenutoj kompaniji CreITive  koja, osim u Beogradu, posluje i na Bliskom Istoku i u Singapuru. Dragan najveći deo godine provodi u Dubaiju, gradeći impresivne poslovne rezultate, a za Naš Biro podelio je utiske o životu u ovom emiratu.

Kao i svi ljubitelji sportskih dešavanja, redovno prati prenose utakmica iz Srbije preko aplikacije GO4TV. Ako i vi povremeno ili stalno živite van ex-Yu, a ne želite da propustite program koji se emituje na više od 130 najpopularnijih kanala iz Srbije, BiH, Crne Gore, Hrvatske i Makedonije, kliknite OVDE i preuzmite GO4TV aplikaciju za Android, a na OVOM LINKU skinite aplikaciju sa iTunes App store-a.

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

IZ BEOGRADA U SVET: Kako sam se navukao na privatni biznis

Smart revolucija: Pasoška kontrola za samo 15 sekundi!

DUBAI FITNES IZAZOV: Vežbajte mesec dana i osvojite nagrade!