BIRO PRIČE

DUBAI FITNES IZAZOV: Vežbajte mesec dana i osvojite nagrade!

Učestvujte u transformaciji i pretvorite Dubai u najaktivniji grad na planeti

Prestolonaslednik Dubaija, šeik Hamdan bin Muhamed Al Maktum, poznatiji kao princ Fazza, pozvao je sve građane Dubaija da se priključe 30-dnevnom fitnes izazovu. Zadatak nije težak – trebalo bi da svakog dana, 30 dana zaredom, od 20. oktobra do 18. novembra svakog dana budete aktivni barem 30 minuta u kontinuitetu.

Izbor fizičke aktivnosti zavisi od vaših ličnih afiniteta, pa tako možete da birate šetnju, brzo hodanje, trčanje, aerobik, vožnju bicikla, plivanje, vežbanje u teretani, jogu, penjanje, veslanje, igranje tenisa, košarke, fudbala, odbojke...

  

  

- Zainteresovani smo da proširimo kulturu vežbanja, jer svim srcem verujemo da bi fizička aktivnost mogla da postane navika svih stanovnika Dubaija koji će tako poboljšati kvalitet svog života – poručio je princ Fazza. – Nadamo se da će i drugi gradovi poći našim primerom i podsticati svoje građane da shvate važnost fizičkih aktivnosti i sporta. “Dubai fitnes izazov” je nastavak drugih inicijativa koje smo pokrenuli da bismo pretvorili Dubai u najsrećniji grad na svetu stvaranjem pozitivnog društevnog okruženja i uslova za bolji životni stil.

U Safa parku će 20. i 21. oktobra gostovati popularni motivacioni govornici, kao i profesionalci iz oblasti fitnesa, a posetioci će na licu mesta moći da im se pridruže u fitnes izazovu. U okviru “Dubai fitnes izazova” osmišljen je čitav niz manifestacija koje popularišu sport i fizičku aktivnost – Dubai Colour Run, Dubai Mass Swim, Dubai Schools Fitness Games...

  

  

Princ Fazza pozvao je predstavnike svih vladinih organizacija, javnog sektora i obrazovnih institucija da budu pokretači promena. Pozvao ih je da ličnim primerom preuzmu vođstvo u fitnes izazovu, i ujedno apelovao na zaposlene u privatnom sektoru da se priključe ovoj nesvakidašnjoj a višestruko korisnoj fitnes akciji.

Ukoliko želite da se okušate u “Dubai fitnes izazovu”, kliknite OVDE i registrujte se. Osim što ćete biti fizički aktivni, steći bolju formu i osećati se bolje, možete da osvojite i neku od nagrada iz fonda čija vrednost iznosi milion AED!

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

DUBAI ŠKOLICA: Govori srpski da te ceo svet razume! (FOTO)

Prvi na svetu: Uspešan test letećeg taksija (FOTO + VIDEO)

Na kafi sa Biljanom Đorđević: Dubai na putu ka zdravom životu (VIDEO)


;