VIDEO BIRO

Priče iz pustinje: Život po drugačijim pravilima (VIDEO)

Ako planirate da dođete u Dubai, budite spremni na velika iznenađenja... i oduševljenja!

Nikola Kolar radi kao nastavnik gitare u Dubaiju. U pustinju je došao privučen dokumentarcima na televiziji o fantastičnim građevinama u ovom gradu-emiratu koje su ovenčane titulama svetskih rekorda.

Prvobitni kulturološki šok sa kojim se suočio po dolasku u Emirate smenilo je oduševljenje, pa danas, posle tri godine života u pustinji, ne razmišlja o povratku u rodnu Zenicu. Svima koji žele da se presele u Dubai savetuje da se dobro informišu o životu na ovom podneblju i da naprave precizan dogovor sa poslodavcem, kako bi izbegli potencijalna razočarenja.

Sve one mega-građevine koje je nekada gledao na televiziji sada su deo Nikoline svakodnevice. Pored pedagoškog rada, komponovanja, svirki sa bendom i snimanja, i Nikola, kao i svi mi koji živimo van domovine, redovno prati TV program preko aplikacije GO4TV.

Kliknite OVDE i preuzmite GO4TV aplikaciju za Android, a na OVOM LINKU preuzmite aplikaciju sa iTunes App store-a i uživajte u filmskim, sportskim, muzičkim, informativnim, dečjim i dokumentarnim sadržajima koji se emituju na više od 130 najpopularnijih ex-yu kanala.

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Spremite se za veče sa Džoan Kolins u Dubaiju (VIDEO)

FOTO-PRIČA: Nekad debeljuca, danas ultramaratonka u pustinji

Konkurisali ste za posao u UAE i nema odgovora? Razlog je...