INFO BIRO

Spremite se za veče sa Džoan Kolins u Dubaiju (VIDEO)

Popularna britanska glumica koju pamtimo iz serije Dinastija dolazi 12. decembra u Dubai Operu

Legendarna britanska glumica Džoan Kolins (84), čija pozorišna, filmska i televizijska karijera traje duže od sedam decenija, održaće 12. decembra spektakularno veče u Dubai Operi.

Ex-yu publici najpoznatija kao besprizorna i opaka Aleksis (Karington, Kolbi) iz sapunice “Dinastija”, dolazi u Dubai sa pozorišnom formom koja bi se mogla nazvati javnim intervjuom pod nazivom “Veče sa damom Džoan Kolins”. Naime, posetioci Dubai Opere imaće priliku da pitaju Kolinsovu sve što požele, a ona će otkriti neke od svojih najzanimljivijih priča i najbolje čuvane tajne iz bogate karijere. Takođe, publika će moći da vidi ekskluzivne snimke iz života holivudske dive.

Džoan Kolins debitovala na pozorišnim daskama kao devetogodišnjakinja u komadu “Kuća lutaka”, završila je Kraljevsku akademiju dramskih umetnosti u Londonu, a sa 22 godine je otišla u Holivud. Planetarni uspeh donela joj je uloga već pomenute Aleksis u “Dinastiji”, za koju je 1983. dobila “Zlatni globus” i nominaciju za “Emi” nagradu.

Pre dve decenije britanska kraljica Elizabeta nagradila ju je Redom Britanskog carstva za doprinos umetnosti, a 2015. i titulom dame (ekvivalent tituli viteza) zbog dobrotvornog rada.

Kolinsova se okušala i u književnosti. Njeni romani i memoari prodati su u više od 50 miliona primeraka širom sveta i prevedeni su na 30 jezika.

“Veče sa damom Džoan Kolins” biće održano 12. decembra u Dubai Operi s početkom u 20 sati. Cena ulaznice iznosi 295 AED i možete je kupiti OVDE

Da joj godine nisu ugasile želju za glumom, dokazuje i činjenica da je Kolinsova prihvatila da igra u rimejku "Dinastije". Pogledajte trejler:

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

FOTO-PRIČA: Top 10 zanimljivosti o muzeju Luvr Abu Dabi

Priče iz pustinje: Dubai – adresa za novi početak (VIDEO)

FOTO-PRIČA: Nekad debeljuca, danas ultramaratonka u pustinji