VIDEO BIRO

Na kafi sa Marijom i Aleksom: Kako zaraditi stan za 5 godina

Oni su pronašli posao na Bliskom Istoku, i spojili lepo i korisno

Marija i Aleksa žive u Emiratima i rade u „Etihadu“ kao letačko osoblje. S obzirom na prirodu posla imaju malo slobodnog vremena, ali im to ne pada teško jer im putovanja omogućavaju da vide veći deo sveta i upoznaju različite kulture i običaje. Takođe, posao kojim se bave odlično je plaćen, pa će poput drugih mladića i devojaka iz ex-Yu koji rade u avio-kompanijama na Bliskom Istoku, i Marija i Vlada već za pet godina moći da obezbede stanove u rodnoj Srbiji.

Život van domovine im nedostaje, pa svaki slobodan period između letova koriste da dođu kući, nagledaju se zelenila i uživaju u društvu porodice i starih prijatelja. Aleksa je pronašao odličan lek za nostalgiju aplikaciju GO4TV preko koje gleda domaće kanale svaki put kad se uželi TV programa iz ex-Yu.

Ukoliko i vi živite u inostranstvu, a želite da budete u toku sa svim TV sadržajima koje emituje više od 130 najpopularnijih kanala iz bivše Jugoslavije, kliknite OVDE i preuzmite aplikaciju za Android, a na OVOM LINKU možete da skinete aplikaciju GO4TV sa iTunes App store-a. Čekaju vas filmski, sportski, muzički, dečji i informativni kanali koje možete da gledate u celom svetu!

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Dobra vest: Jeftiniji stanovi u Abu Dabiju

Priča stjuardese iz Bosne: "Zlatni poziv" mijenja život (FOTO)

Promene u plaćanju DEWA računa koje će vas obradovati