INFO BIRO

Promene u plaćanju DEWA računa koje će vas obradovati

Lepa vest za stanovnike Dubaija

Ugovor koji su sklopili DEWA i Emirates NBD omogućava stanovnicima Dubaija da plaćaju DEWA račune u ratama do 12 meseci bez kamate ili dodatnih troškova.

- Koristeći najviše standarde efikasnosti i pouzdanosti, DEWA se priključila ostvarenju vizije da Dubai postane smart grad i najsrećniji grad na svetu – izjavio je za zalivske medije Said Muhamed Al Tair, izvršni direktor kompanije DEWA. – Nova usluga, u partnerstvu sa Emirates NBD, omogućava našim korisnicima čiji su komunalni troškovi veći od 500 AED da lako i bez dodatnih plaćanja izmire svoje mesečne obaveze u 12 rata.

Digitalna platforma pruža veću udobnost i fleksibilnost. DEWA račune možete da platite onlajn ili preko aplikacije. Takođe, korisnici mogu da se opredele za aktiviranje ove usluge kontaktiranjem banke na 800 ENBD (3623).

Digitalne transakcije, u okviru projekta „Smart Dubai office“ koji je pokrenut pre tri godine, uštedeće vreme i novac, olakšati trud i poboljšati komunikaciju između državne administracije, privatnog sektora i građana. Opširnije pročitajte OVDE

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Savršeno: Pogled na Dubai sa vrha Burdž Kalife (360 VIDEO)

FOTO-PRIČA: Šeik Muhamed spasava žene bicikliste u pustinji

Biro vodič: Kako da zamenite srpsku vozačku dozvolu u UAE