VIDEO BIRO

Na kafi sa Draganom Nikolić: Emirati traže frizere iz Evrope

Ko ima zlatni zanat u rukama, sva vrata su mu širom otvorena!

Dragana Nikolić došla je u Emirate pre dve i po godine. Zahvaljujući znanju, iskustvu, kreativnosti i praćenju trendova važi za jednu od najtraženijih frizerki među članovima ex-yu zajednice, ali kod nje rado dolaze i Arapkinje koje su poznate kao vrlo zahtevne klijentkinje.

Koliko je rad naših frizera na ceni dovoljno govori podatak da ono što se na Balkanu uči u prvoj godini školovanja, frizerke u GCC regionu ne znaju ni posle više godina rada!

Dragana se odlično uklopila u stil života na Bliskom Istoku. Zadovoljna je poslom, kvalitetno ispunjenim slobodnim vremenom i mogućnostima koje joj pruža život u inostranstvu. U Srbiju često dolazi, a otkako je preko aplikacije GO4TV na domaćim kanalima gledala reportaže o egzotičnim destinacijama, već je odabrala Madagaskar kao sledeću tačku na planeti koju će posetiti.

Ukoliko i vi živite van ex-Yu, a uželeli ste se najkvalitetnijeg domaćeg TV programa, preuzmite aplikaciju GO4TV i uživajte u sadržaju koje nudi više od 130 najpopularnijih TV stanica. U ponudi su filmski, sportski, muzički, dečji i informativni kanali – sve ono što će vam pomoći da lakše prevaziđete nostalgiju! Ukoliko koristite Android, kliknite OVDE, a za preuzimanje aplikacije sa iTunes App store-a kliknite OVDE

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Savršeno: Pogled na Dubai sa vrha Burdž Kalife (360 VIDEO)

Zamena vozačke dozvole u Dubaiju: Pet lepih iznenađenja

Promene u plaćanju DEWA računa koje će vas obradovati