SPORT

Srpski fudbaleri u šoku posle kamenovanja autobusa

Zbog incidenta na putu od aerodroma do hotela i odigravanje meča dovedeno u pitanje.

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Tomislav Karadžić izjavio je u sredu uveče u Tirani, nakon što je kamenovan autobus sa srpskim reprezentativcima, da bi moglo da bude dovedeno u pitanje odigravanje utakmice.

Karadžić je u izjavi za RTS rekao da je srpsku delegaciju zvao premijer Srbije Aleksandar Vučić i da su u kontaktu sa ministrom sporta Vanjom Udovičićem. On je dodao da je na lice mesta stigao i direktor policije Albanije, koji je kazao da garantuje da više neće biti sličnih incidenata. Prema Karadžićevim rečima, više kamenica pogodilo je autobus sa fudbalskim reprezentativcima Srbije, najviše u nivou prvih nekoliko sedišta, gde su sedeli igrači, al da na sreću niko nije povređen. 

Predsednik FSS-a je dodao da su svi članovi srpske delegacije i reprezentacije u šoku. Incident se dogodio na putu od aerodroma do hotela u Tirani, gde će srpska reprezentacija prenoćiti do odlaska u Elbasan, grad udaljen 50 kilometara, u kome će biti odigrana kvalifikaciona utakmice za prvenstvo Evrope sa domaćom selekcijom Albanije.

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Novi zakon o radu: Saznajte šta su vaša prava, a šta obaveze

Luvr Abu Dabi: Muzej koji lebdi iznad vode (VIDEO)

Ibra ispisao novu istoriju "svetaca" (VIDEO)

;