SPORT

Srbi stigli u Tiranu, Albanci ispoštovali dogovor

Fudbalska reprezentacija stigla je u prestonicu Albanije.

Najbolji fudbaleri Srbije sleteli su na aerodrom u Tirani, a Albanci su ispoštovali dogovor i odmah sa aerodromske piste organizovali autobuski prevoz gostiju direktno do hotela.

Izostala pasoška kontrola

Ekspediciji Srbije omogućen je prolaz bez pasoške kontrole, a na putu do njihovog odredišta primetno je bilo neviđeno obezbeđenje i saobraćaj za ostala vozila je bio blokiran. Kako javlja izveštač Tanjuga, bukvalno na svakih dvadesetak metara pored puta nalazili su se pripadnici policije, koji su osiguravali da srpski tim stigne bezbedno u hotel u centru Tirane, gde će prenoćiti do odlaska u Elbasan.

Kamenovan autobus orlova

Ipak pri vožnji srpske ekspedicije od aerodroma do hotela desio se jedan incident. Za sada nepoznato lice kamenom je gađalo autobus sa srpskim fudbalerima i tom prilikom razbilo staklo, ali kamenica na sreću nije upala u vozilo, tako da niko nije povređen.

Reprezentacije Srbije i Albanije će u četvrtak uveče na "Elbasan areni" igrati kvalifikacioni meč za odlazak na Euro 2016. u Francuskoj, a "orlovi" su izgubili i teoretske šanse da se nađu na završnom turniru kontinentalnog šampionata.

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Navijači u Čikagu ovacijama pozdravili Nikolu (VIDEO)

Upoznajte elitu: Najmoćniji ljudi Bliskog Istoka (FOTO)

Arapska Džeki Kenedi: Pametna, moćna i prelepa (FOTO)

;