SPORT

Sale baš iznervirao kolegu na večitom derbiju Grčke (VIDEO)

Trener Olimpijakosa zbog srpskog stručnjaka napustio konferenciju za medije.

Ko gubi, ima pravo i da se ljuti, glasi narodna poslovica.

Baš tako je i trener košarkaša Olimpijakosa, Janis Sfairopulos, posle poraza svojih pulena u večitom derbiju Grčke (73:69), napustio konferenciju za medije, jer po njegovim rečima, nije mogao da sedi pored kolege sa klupe "zelenih" Aleksandra Saše Đorđevića.

- Moj saradnik Milan Tomić prišao je sudijama kako bi porazgovarao sa njima, a onda su ga vulgarno napali Aleksandar Đorđević i ostali. Pošto se incident nastavio, Đorđević je Tomiću, na srpskom psovao majku, oca i familiju. Ne mogu da sedim pored trenera koji se neprihvatljivo ponaša, a ne zanima me ni da li će se izviniti - rekao je rezignirani strateg pirejskih crveno-belih.

- Šta se dogodi na terenu, tamo i ostaje. On (Sfairopulos) je to želeo da podeli javnosti, što je u redu. Ništa nismo mi počeli, samo smo reagovali, ali ja se nikome ne žalim - izjavio je posle incidenta na konferenciji Đorđević.

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Dolče vita za top menadžment: Prosečne plate u Emiratima

Sudije iznervirale Noleta, a on pokorio i Šangaj (VIDEO)

Brazilci traže suspenziju za Nejmara

;