SPORT

Brazilci traže suspenziju za Nejmara

Santos hoće pare od Barselone!

Brazilski fudbalski klub Santos zatražio je od FIFA-e da kazni napadača Barcelone Nejmara, a kao razlog je naveo nekompletan transfera iz 2013. godine.

Razlog za ovaj zahtev leži u nepridržavanju uslova ugovora pri njegovom transferu u "blaugranu", mada Brazilci još nisu izneli sve detalje koji su tom prilikom prekršeni. Santos naime tvrdi, da je Barsa povredila član 62 pravilnika FIFA. Brazilski klub naime, potražuje od Katalonaca, još 55 miliona eura, za koliko smatraju da su oštećeni, a uz to i šestomesečnu suspenziju Nejmara. 

Nejmar je u Barselonu prešao još 2013. godine, a transfer i dalje proverava španska porezna policijaNakon pokretanja istrage, tadašnji predsednik katalonskog giganta, Sandro Rosel je podneo ostavku. Njegov naslednik Josep Bartomeu otkrio da je transfer Barselonu koštao 57,1 milion eura, od čega je Santos onkasirao 17 miliona.

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Berluskonijevih osam uslova Mihi

Pekmen se vraća u ring!

Uspeh srpskog bicikliste: Od Kraljeva do Japana za 185 dana!

;