SPORT

Nole obišao migrante, a saleteli ga saobraćajci!

Najbolji svetski teniser, posle Francuske, gde je davao podršku srpskim košarkašima, od ponedeljka ja aktivni odmor nastavio u domovini.

U ponedeljak Novak Đoković se obreo u Beogradu, a tom prilikom je u svojstvu globalnog ambasadora UNICEF-a posetio kutak za decu izbeglice i migrante, koji je otvoren u hotelu „Bristol“, koji se nalazi nedaleko od železničke i autobuske stanice srpske prestonice.

Pogrešno parkiran

Dok je on bio u hotelu, policajci su stali uz njegov auto kojim se dovezao. Razlog ovakvog postupka saobraćajaca je bio taj što je automobil bio nepropisno parkiran

Policajci su krenuli da izvrše dužnost, ali ostaje nepoznato da li su mu, kada su videli o kome se radi, naplatili kaznu.

Poseta Partizanu

Novak je iskoristio priliku da tokom boravka u Beogradu poseti i svoj nekadašnji klub, Partizan.

- Posetio sam svoj prvi klub Partizan. Baš sam se svega prisetio i uživao! I kao klinac sam asistirao ovim divnim ljudima - napisao je Nole na svom Fejsbuk profilu.

Porodica Đoković se posle dva dana u Beogradu u utorak posle podne preselila na Zlatibor gde će otvoriti treću “Drugarijadu“.

BIRO/A. Anđelić

Foto: Goran Sivački, Fejsbuk


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče 

Košarkaši, biće bolje: Dirljiva poruka malog Andrije (VIDEO)

Svi detalji ugovora o "Beogradu na vodi"

Frane iz Petrinje - najsrećniji čovjek na svijetu! (VIDEO)

;