SPORT

Najveći uspeh u karijeri: Lajović u finalu Monte Karla!

Ruski teniser Medvedev pobedio je Noleta, ali ga je sačekalo novo srpsko tenisko čudo koje važi i za favorita u sutrašnjem finalu

U prvom polufinalu Mastersa u Monte Karlu srpski teniser Dušan Lajović odigrao je najbolji meč u karijeri! Rezultatom 2:0 (7:5, 6:1) Duci je porazio Danila Medvedeva iz Rusije koji je na ovom takmičenju nadigrao Novaka Đokovića, ali nije uspeo da “počisti” Lajovića, rešenog da nastavi odličnu igru koju je započeo tokom ove sedmice.

Duci je do trijumfa stigao posle gotovo filmskog preokreta. Iako je Medvedev u prvom setu imao prednost od 5:1 i delovalo je da će bez po muke stići do prednosti u setovima, Lajović je osvojio čak 10 gemova u nizu, dobio prvi set i došao do ubedljivih 4:0 u drugom. Na kraju drugog seta srpski teniser je rutinski odradio posao na terenu i sasvim zasluženo stigao do velikog finala.

Da je ovaj Masters u Monte Karlu riznica neočekivanih pobeda govori i podatak da je italijanski teniser Fabio Fonjini “potukao” velikog Nadala i stigao do finala u kom će odmeriti snage sa Lajovićem. Masters u Monte Karlu igra se za nagradni fond od 5.585.030 evra.

Finale će biti odigrano sutra u 14:30 po srednjeevorpskom vremenu. 

Šta očekujete – da li će Dušan Lajović slaviti sutra u Monte Karlu? Podelite sa nama kroz komentare!

BIRO

Foto: Flickr


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Transformacija za divljenje: Grad rođen iz peska (FOTO)

Ovo je moguće samo u Dubaiju: Na plaži sa Denzelom!

Top 10 novih mega-projekata u pustinji: Od peska do Ginisa


;