SPORT

Rafa se raduje dolasku u Abu Dabi, stiže i Miloš

Teniski velikani potvrdili dolazak na novogodišnji Mubadala svetski šampionat u Emiratima.

Dva tenisera iz vrha ATP liste, Rafael Nadal i Miloš Raonić, potvrdili su učešće na Mubadala svetskom teniskom šampionatu u Abu Dabiju koji se održava od 31. decembra 2015. do 2. januara 2016. godine.

Ovaj atraktivni sportski događaj organizovaće kompanija "FLASH Entertainment" u saradnji sa Mubadalom, a najveće atrakciju svakako će predstavljati svetska zvezda iz Španije i Kanađanin crnogorskog porekla.

Dugogodišnji broj jedan na planeti Rafael Nadal nije krio zadovoljstvo što će ponovo nastupiti u Emiratima.

- Nova sezona je i nova prilika za uspeh i radujem se što ću prve korake u novoj godini napraviti baš na Mubadala svetskom teniskom šampionatu. Znam da ću uživati u prestonici Emirata u društvu sa najboljim teniserima planete. Interakcija između igrača i publike na ovom turniru je sjajna, a potrudiću se da što više vremena provedem i sa mladim lokalnim teniserima - rekao je Rafa.

Milošu Raoniću ovo će biti prvo učešće na Mubadala turniru.

. Zaista se radujem dolasku u Abu Dabi. Mubadala svetski teniski šampionat je veoma jak i čuo sam samo najbolje stvari o njemu. Radujem se što ću Novu godinu dočekati u Emiratima, a verujem da će i igrači i publika uživati u uzbudljivim teniskim okršajima - izjavio je mladi Crnogorac sa kanadskim pasošem.

Ulaznice za ovaj turnir od ponedeljka, 28. septembra naći će se u prodaji.

BIRO/A. Anđelić


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče 

Trivago preporuka: Ex-Yu gradovi koje morate videti u 2016!

AEMC – budite lepi, zdravi i nasmejani!

Težak maler Mesija (VIDEO)

;