SPORT

Težak maler Mesija (VIDEO)

Najbolji fudbaler sveta neće po dobrom pamtiti meč sa Las Palmasom!

Lionel Mesi odsustvovaće najmanje dva meseca sa terena! 

Argentinski mag fudbala zadobio je povredu ligamenata kolena u utakmici šestog kola španske Primere protiv Las Palmasa koju je njegova Barselona dobila sa 2:1. Nesrećan događaj desio se već u trećem minutu susreta kada se Mesi se srušio nakon sudara sa štoperom Las Palmasa, Pedrom Bigasom. 

On se previjao na zemlji pred protivničkim golom pre nego što je meč zaustavljen, ali se posle lekarske intervencije ipak vratio u igru. Na terenu je međutim ostao još samo 120 sekundi, pošto je već posle prvog trka utvrdio da ne može da nastavi meč.

Španska televizija prikazala je Mesija kako šepajući napušta bolnicu, a njegov klub, Barselona je objavila da će pauza trajati najmanje sedam, osam nedelja.

- On je naš najbolji igrač i naravno da ćemo osetiti njegovo odsustvo - zabrinuto je izjavio Mesijev saigrač Serhio Buskets posle lošuh vesti iz bolnice.


BIRO/A. Anđelić

Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.

Preporučene priče

Meteo-prognoza: Jesen i zima na Bliskom Istoku biće...

VIDEO DANA: Taksista na dubajćanskom Beverli hilsu

Slavna prošlost: Dubai fontana odlazi u istoriju (VIDEO)

;