SPORT

Kuvar pojačava "orlove" u Tirani

Trovanje hranom ne može proći.

Fudbalski savez Srbije ne veruje u dobre namere Albanaca pred gostovanje naše reprezentacije na "Elbasan areni", pa su stoga odlučili da isključe sve moguće "diverzije" na ekspediciju "orlova".

Čelnici iz Beograda se plaše čak i trovanja vodom i hranom u Albaniji, pa će sa fudbalerima i stučnim štabom na put krenuti i kuvar. Hranu Srbima u hotelu spremaće profesionalac Velimir Mitrović. On je već putovao sa reprezentacijom Srbije, a ovog puta će pre cele ekspedicije otići u Tiranu gde će proveriti hranu, i pripremiti sve kako bi spreman dočekao zemljake.

FSS nije želeo da im se dogodi slučaj Luksemburga čiji su reprezentativci bili potrovani u Minsku uoči kvalifikacionog susreta sa Belorusijom.

Inače, meč između Albanije i Srbije igraće se 8. oktobra od 20.45 časova na stadionu "Elbasan arena" u Tirani, a "orlovi" će u prestonicu Albanije stići dan ranije.

BIRO/A. Anđelić


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Srpski izum: Ovako izgleda sat koji teče! (VIDEO)

Saveti eksperta: Kako da sprečite povrede u sportu

Svjetski, a naš: Doktor velikog srca

;