BIRO PRIČE

Svjetski, a naš: Doktor velikog srca

Dr Miodrag Milenković, hirurg ortoped, nudi posebne pogodnosti članovima ex-Yu zajednice u Emiratima

U posljednje vrijeme sve više mladih se odlučuje za život u Emiratima, a da pri tome nemaju zdravstveno osiguranje. Razloga je milion, ne bih sad o njima...

Činjenica je da ovdje svako mora sam sebi obezbijediti to osiguranje ako mu ga već nije kompanija u kojoj je zaposlen platila. Nažalost, nekima je to preveliki zalogaj, pa odlažu odlazak kod doktora za “pet do dvanaest”. Nije pravilno, naravno, ali svako ima svoje razloge...

Neki mogu samo sanjati o pregledu u odličnim klinikama, koje su strateški napravljene u boljim dijelovima grada i namijenjene su bogatoj klijenteli.

Iskustvo zlata vrijedno

U prestižnom dijelu Dubaija, odmah na Jumeirah road, nalazi se nova klinika “Euromed clinic” opremljena po posljednjim standardima. Glavni čovjek na Odjelu za ortopediju je dr Miodrag Milenković, hirurg ortoped. Dr Milenković je prvo iskustvo odmah poslije završenog Medicinskog fakulteta u Beogradu sticao u čuvenoj Ortopedskoj bolnici “Banjica” punih 10 godina. Kasnije ga je život, onih ružnih devedesetih, odnio u daleki Zimbabve, a potom u Južnoafričku Republiku, gdje je dugo bio šef bolnice koja ima više od 1.000 bolničkih kreveta. Toliko velike bolnice u Dubaiju nema!

Posljednjih 17 godina doktor Milenković sa suprugom Jadrankom, koja je porodični ljekar u “Al Zahra Hospital”, živi i radi u Emiratima. Prvo u Al Ainu, a posljednjih nekoliko mjeseci u Dubaiju.

Specijalni popusti za zemljake

Naš doktor velikog srca nudi svim ljudima iz bivše zajedničke nam države specijalne popuste na svoje usluge. Za djecu je prvi pregled potpuno besplatan! Značajna ušteda za ljude koji nemaju zdravstveno osiguranje, ali i topla preporuka svima koji ga imaju. Jer, i te kako je važno ko vas liječi i gdje vas liječi! Tamo ćete, osim stručnosti, naići i na izuzetnu ljubaznost.

Doktor Milenković obavlja manje operacije u “Deira City Center Clinic Dubai”, a kompleksne operacije (na primjer, operacije kičme) u “Al Zahra Hospital” u Al Barshi.

Njegova specijalnost je liječenje rana na stopalu izazvanih dijabetesom, tzv. dijabetično stopalo. Važna činjenica za zemlju gdje je dijabetes jedna od najraširenijih bolesti.

Svi specijalisti na jednom mjestu

Osim ortopeda, u “Euromed clinic” imaju i pedijatra, ginekologa, psihologa, stomatologa, gastroenterologa, nekoliko plastičnih hirurga... Naravno, ovo je Dubai i plastična hirurgija cvjeta! Vjerovatno najveći stručnjak u Dubaiju za “lasersko skidanje godina” je u njihovom timu; žene, imajte ovo na umu!

"Euromed clinic" raspisao je konkurs za licenciranu fizioterapeutkinju koja bi radila sa klijentkinjama. Detaljnije pročitajte OVDE

Alma Vukić

Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Srpski kik-bokser osvaja Dubai: Nokaut za 1.000.000 dirhama!

Super ušteda: Najniže cene hrane u Dubaiju - na jednom mestu

Arapska Džeki Kenedi: Pametna, moćna i prelepa


;