SPORT

Kraljevski doček za Prijovića u Saudijskoj Arabiji (FOTO)

Srpskog fudbalskog reprezentativca Aleksandra Prijovića, koji je potpisao ugovor sa Al Itihadom, dočekao je veliki broj vatrenih navijača na aerodromu u Džedi

Fudbaler Aleksandar Prijović verovatno će doživotno pamtiti doček koji su mu priredili poklonici “najvažnije sporedne stvari na svetu” u Saudijskoj Arabiji. Posle napuštanja solunskog PAOK-a i prelaska u Al Itihad iz Saudijske Arabije, dosadašnji najbolji strelac PAOK-a boraviće naredne četiri i po godine na Bliskom istoku.

Prijovića čeka godišnja plata od 5,3 miliona evra, a ako je suditi po dočeku na aerodromu u Džedi, u najvećoj zemlji Arabijskog poluostrva naš fudbaler će uživati status velike zvezde.

  

  

  

"Posle dve sjajne godine, 86 utakmica, 60 pobeda, 55 golova i dva Kupa, došlo je vreme da kažem zbogom. Došao sam u PAOK kada je padao sneg, klub je bio u lošoj situaciji, 9. na tabeli i gladan trofeja, a odlazim takođe u snežnom vremenu, ali sa prvog mesta. Hvala svima u PAOK-u, najviše navijačima, nadam se da sam pomogao klubu da napreduje", napisao je Prijović na Instagramu.

BIRO

Foto: Twitter/Ittihad


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Razmišljate o preseljenju? Evo gde ćete najviše zaraditi

VIDEO DANA: Merhaba, ja sam Novak AL Đoković!

Luksuzan odmor na saudijskim ostrvima (VIDEO)


;