INFO BIRO

Voda iz Srbije u četiri zemlje Gulfa (FOTO)

Pored Kuvajta, proizvod poznatog srpskog brenda osvojio je i tržište u Saudijskoj Arabiji, Kataru i Bahreinu

Godinu dana posle potpisivanja ugovora o izvozu srpskog proizvoda “VodaVoda” u Kuvajt, čuvenu pravougaonu flašicu sa vodom moguće je kupiti i u Saudijskoj Arabiji, Bahreinu i Kataru.

Dom “VodaVode” u Banji Vrujci posetili su gosti iz Zaliva.

- Preduslov za ovu saradnju je vrhunski kvalitet, mineralni sastav, ali i vanserijski i vanvremenski savrsen dizajn koji naša voda poseduje – izjavio je Vojin Đorđević, kreator brenda “VodaVoda”. - Sa sigurnošću nam je velika prednost što predstavnici zemalja Zaliva znaju da je “VodaVoda” jedina arteška voda u Srbiji, što je u svetu veoma bitan faktor. Jako sam srećan što smo još jednom imali priliku da ugostimo Abdulaziza Abdina i distributere koji su već dobri ambasadori brenda “VodaVoda” u svojim zemljama. Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo im tokom trodnevne posete uručiti i  zvaničnu akreditaciju koja je potvrda da baš oni ispunjavaju sve uslove za distribuciju naše vode u Bahrein, Katar, Saudijsku Arabiju.

  

  

Abdulazis Abdin, generalni menadžer kompanije Caro General Trading Co.W.LL, distributer jedine srpske arteške vode za zemlje Zaliva, kaže da je uveren u uspeh “VodaVode” na ovim tržištima.

- U Kuvajtu je “VodaVoda” naišla na veliki uspeh i za kratko vreme postala glavni konkurent za svetske proizvođače, za šta je prevashodno zaslužan sastav vode i dizajn ambalaže. Zato sam srećan što ćemo nastaviti saradnju, a Bahrein, Katar i Saudijsku Arabiju upoznati sa "VodaVodom" – istakao je čelnik kompanije Caro General Trading Co.W.LL.

 

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Gulfood: Ugovoren izvoz hrane iz Srbije za dva miliona €

Dubai opet ispred svih: Hotel koji ima SVOJU PRAŠUMU! (FOTO)

FOTO-PRIČA: Običaji povodom svetog meseca Ramazana