INFO BIRO

Recept iz Emirata: Bahrein dobija luksuzni hotel na obali

Kompanija koja upravlja jedinim hotelom sa sedam zvezdica na svetu širi poslovanje

Recept za razvoj Ujedinjenih Arapskih Emirata kao turističke destinacije počele su da “prepisuju” i zemlje iz okruženja. Saudijska Arabija najavila je da će od sredine 2018. otvoriti granice za turiste i omogućiti im da vizu dobiju online, a teritorijalno najmanja arapska država Bahrein takođe radi na jačanju turističkih potencijala, ovoga puta uz pomoć stručnjaka iz Emirata.

“Džumeira Grupa”, podružnica vladinog investicionog konglomerata “Dubai Holding”, gradi prvi hotelski objekat u Bahreinu.

Reč je o luksuznom hotelu sa pet zvezdica, koji bi, prema najavama, trebalo da bude otvoren u februaru. “Dubai Holding” i “Sevens Holding”, kompanija koja je u vlasništvu vladajuće porodice u Bahreinu, potpisali su sporazum po kom će “Džumeira Grupa” upravljati hotelom koji će imati 167 soba i dva kraljevska apartmana, čime će postati prva kompanija za luksuzno ugostiteljstvo UAE koja posluje u Bahreinu.

Kompanija “Džumeira” koja upravlja hotelom “Burdž al Arab” trenutno ima 20 hotela na devet tržišta, uključujući Kuvajt i Emirate. Sve o “Burdž al Arabu”, hotelu sa sedam zvezdica, pogledajte OVDE

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Dolče vita u Abu Dabiju: Stiže i bioskop pod zvezdama

Arapski Luvr - od peska do građevine kojoj se divi ceo svet (VIDEO)

FOTO-PRIČA: Oman dobija najveću botaničku baštu na svetu