INFO BIRO

Prozori iz Srbije stižu u Aziju i Afriku (VIDEO)

Kvalitetni proizvodi, jasna vizija i odlični poslovni pregovori beogradske kompanije Savabien – primer uspešnog osvajanja stranih tržišta

Predstavnici beogradske kompanije “Savabien” koja se bavi proizvodnjom i obradom stakla, kao i proizvodnjom aluminijumskih prozora, vrata i fasadnih elemenata imali su produktivni sastanak sa “Investment Corporation of Dubai” na Investicionom forumu AIM Dubai 2017.

Državni fond Dubaija koji je kupio “Porto Montenegro” posebno je zainteresovan za saradnju sa srpskim kompanijama zbog naših slobodnih trgovinskih sporazuma, pre svega sa Rusijom. Zahvaljujući proizvodima visokog kvaliteta, kao i interesovanju za proboj na tržište Bliskog Istoka i saradnji sa Serbian Business Council, “Savabien”  otvara kompaniju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i proširuje svoju delatnost na region Zaliva.

Takođe, menadžment “Savabiena” imao je uspešne razgovore sa i predsednikom Privredne komore Gambije. Francuski sertifikat koji beogradska kompanija ima garantuje kvalitet, što je preduslov za izvoz u ovu afričku zemlju i što srpskim proizvodima daje prednost u odnosu na proizvode sa drugih tržišta.

Više informacija o kompaniji “Savabien” pogledajte OVDE

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

AIM Dubai: Balkan – izazov za investitore iz Emirata (FOTO)

Budućnost u Dubaiju: Istraživanje koje će vas iznenaditi

Kako da napravite poslovnu saradnju sa Emiratima