INFO BIRO

Onlajn doktor u Dubaiju: Zdravlje na dohvat ruke

Stigla je aplikacija koja će nam i te kako olakšati život

Glavobolju, prehladu, kašalj, zapaljenje grla, bolove u sinusima, urinarne probleme, infekcije oka, osip, kao i probleme sa probavom manje-više “zakači” svako od nas barem jednom godišnje. Konsultacije sa doktorima do sada su iziskivale odlazak na kliniku, čekanje na prijem i dobijanje terapije, a od sada je to moguće obaviti preko aplikacije “Health At Hand” koju je odobrila DHA.

Ova aplikacija omogućava video-čet sa doktorima koji će na osnovu anamneze postaviti dijagnozu i predložiti terapiju.

Posle razgovora sa doktorom, pacijentu će u roku od nekoliko minuta stići lekarski izveštaj, detaljni opis preporuka za lečenje, kao i saveti o upotrebi terapije. Takođe, moguće je i da zatražite dostavu lekova ukoliko živite sami ili niste u mogućnosti da odete u apoteku.

  

  

Aplikacija za sada funkcioniše samo u Dubaiju. Možete se pretplatiti na različite pakete (100 AED probni paket, 250 AED godišnji paket za pojedinca, 420 AED porodični paket za dvoje odraslih i troje dece), a aplikaciju možete da pronađete na Google App Storeu.

Za sada, niko od doktora iz ex-Yu nije u timu lekara koji obavljaju dijagnostiku i prepisuju terapiju putem video-četa. Ukoliko imate najviše poverenja u naše stručnjake koji žive i rade u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, njihove kontakte možete da pronađete OVDE

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Novo pravilo o unošenju lekova u UAE

DIJASPORA – priča koja tera na

Zašto Nole neće da se skući u UAE: Dubai je super, ali...