INFO BIRO

Nova super vozila u prestižnoj floti policije Dubaija

Broj super-automobila koje koristi policija u najpoznatijem emiratu sada iznosi 31

Dubai policija se ponovila - dobila je dva nova super-vozila, povećavši flotu svojih super-automobila na 31.

Policija u najpoznatijem emiratu dobila je Alfa Romeo Stelvio Kuadrifoglio, koja ima početnu cenu od 349.900 AED za model iz 2021. godine, i Alfa Romeo Giulia Kuadrifoglio koji je malčice jeftiniji i košta "samo" 329.000 AED.

Automobili italijanskog premijum proizvođača Alfa Romeo Automobiles i ekskluzivno distribuirani u UAE od Gargash Motorsa, nude impresivnih 0-100 km/h za manje od 3,9 sekundi. Imaju twin-turbo V-6 motore, 505 konjskih snaga i opremljeni su osmostepenim automatskim menjačem.

Brig Džamal Salem Al Jalaf, direktor Odeljenja za krivične istrage policije Dubaija, rekao je da je policija dodala premium automobile svojoj floti kako bi povećala prisustvo policajaca na ključnim turističkim lokacijama.

Postojeći brendovi luksuznih vozila policije Dubaija uključuju Rolls-Royce Wraith, Mercedes-AMG GTR, Audi R8, Ferrari i Bugatti Veyron, kao i nekoliko poršea, bentlija i meklarena. 

- Sa više od jednog veka trkačkog nasleđa, Alfa Romeo je ponudio najbolje u visokim performansama, klasi i inovacijama, pokazujući sofisticiran dizajn i najsavremeniju tehnologiju - kaže Rakeš Nair, generalni direktor evropskih brendova u Stellantis Middle East.

- Vozila su savršeni prikaz našeg nasleđa i dodaće jedinstven italijanski pečat voznom parku policije Dubaija i odražavaju inovaciju koja je sinonim za kulturu Dubaija.

Naš BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji. 


Preporučene priče

VODIČ ZA AIN DUBAI: Sve što bi trebalo da znate o atrakciji

Muzej "Madam Tiso" otvorio ispostavu u Dubaiju

Dubai: Uskoro plaćanje parkinga putem WhatsApp aplikacije