INFO BIRO

„Nina od Arabije“ - poklon za 80 biblioteka u Srbiji (VIDEO)

Donacija Fondacije Ana i Vlade Divac ljubiteljima pisane reči – knjiga o životu uspešne žene koja je zbog ljubavi Beograd zamenila Saudijskom Arabijom

Fondacija Ana i Vlade Divac, u saradnji sa Marinom Bulatović Barny, autorkom romana "Nina od Arabije", pripremila je donaciju za 80 gradskih biblioteka i srednjih škola i gimnazija širom Srbije.

Distribucija romana „Nina od Arabije“ biće završena do kraja aprila, sa nadom da će poruka ove knjige o potrebi da se različiti narodi i kulture međusobno upoznaju i zbliže, stići do brojnih čitalaca. Ovaj roman je odraz Marinine potrebe da zabeleži svoja iskustva tokom decenije života u Saudijskoj Arabiji. Ona je kritički, ali i na duhovit način oslikala život u kontraverznoj kraljevini gde je, kao jedna od retkih žena iz naše zemlje, živela do leta 2016. Marina sada živi i radi u Kanadi.

Treće dopunjeno i izmenjeno izdanje romana „Nina od Arabije“ objavila je izdavačka kuća Mali Nemo.

Kao što je Naš Biro objavio, „Nina od Arabije“ je i prvi roman u Srbiji koji je čitaocima predstavljen viralnim putem, kroz „oživljene“ i svima dostupne odlomke koje čitaju poznati glumci Ljiljana Blagojević, Neda Arnerić, Iva Štrljić i Nenad Nenadović.

  

  

  

  

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

FOTO-PRIČA: Običaji povodom svetog meseca Ramazana

Više ništa neće biti kao pre: Novo lice Saudijske Arabije

Od pustinje do metropole: Dubai od 1960. do 2021. (VIDEO)