INFO BIRO

Global Women Leadership Awards 2022: Nagrade za žene lidere

Na ceremoniji je uručeno više od 40 nagrada, a jedna od njih pripala je Sanji Radlovački, izvršnoj direktorki UAE - Srbija Biznis kluba

U hotelu "DoubleTree by Hilton" u Dubaiju održan je "Global Women Leadership Awards 2022", događaj kojim se proslavljaju vredni napori i dostignuća žena lidera u različitim industrijama. 

Žene iz različitih industrija, kompanija i zemalja učestvovale su na ovom događaju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima kako bi proslavile svoj globalni doprinos ekonomskom i društveno-političkom razvoju.

Na ceremoniji je uručeno više od 40 nagrada u različitim kategorijama uključujući zdravstvo, obrazovanje, IT, zelenu tehnologiju, energetiku, diplomatiju, marketing, trgovinu, koučing, umetnost... Sanja Radlovački, izvršna direktorka UAE - Srbija Biznis kluba, dobila je nagradu za Leadership Excellence in Diplomacy.

Svečanošću su predsedavali ambasador Moldavije, gospodin Viktor Haruta i ambasador Komonvelta Dominike, gospodin Hubert Džon Čarls. Dobitnice ovih prestižnih nagrada zahvalile su na ukazanom poverenju i prilici i ujedno podelile lična poslovna iskustva.

Naš BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicuda budete u toku sa najnovijim informacijama na Bliskom istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom istoku namenjen ex-yu populaciji.


Preporučene priče

Donji Seget: Prošlost, sadašnjost i budućnost lepih uspomena

MEGAPROJEKAT: Dubai dobija novi najviši hotel na planeti

OSTVAREN SAN: Prva žena iz UAE stigla je na krov sveta