INFO BIRO

EXPO Dubai 2020: Prvi regionalni festival veganske hrane

Festival hrane će biti stecište najbolje biljne hrane koju region može da ponudi, dajući posetiocima priliku da probaju hranljive veganske zalogaje uz muziku

Expo 2020 Dubai će ovog januara biti domaćin prvog festivala veganske hrane na Bliskom istoku, na kome će biti predstavljeni ukusi iz celog sveta sa kulinarskim iskustvom koje pomera granice, a sve to u saradnji sa Veganuari i Vegan Dais.

Veganuari je neprofitna organizacija koja ohrabruje ljude širom sveta da postanu vegani. Tokom kampanje 2021. godine, više od 500.000 ljudi se zainteresovalo da isproba vegansku ishranu, sa oko 825 novih veganskih proizvoda.

Festival hrane će biti stecište najbolje biljne hrane koju region može da ponudi, dajući posetiocima priliku da probaju hranljive veganske zalogaje uz muziku.

Posetioci će takođe moći da uživaju u eko pijaci ispunjenoj tezgama sa biljnom hranom, veganskom i organskom spa centru, zabavi i razgovorima sa kuvarima, čineći Festival veganske hrane Expo 2020. zabavnim danom za prijatelje i porodice. 

Međunarodni brendovi F&B koji se pridružuju Festivalu veganske hrane uključuju Chuck Chick - Vegan Burgers, koji služi klasični čizburger na bazi biljaka, Erpingham House, britanski restoran na bazi biljaka, Vegan Dough Co, koji ima misiju da pokaže svetu koliko veganska pica može biti ukusna, sa svojom inovativnom i blagotvornom hranom dizajniranom da pomogne ljudima da se zaljube u biljnu kuhinju. 

Dani vegana u Dubaiju su događaji osmišljeni da okupe vegansku zajednicu u UAE. 

Posetite Festival veganske hrane na Expo 2020 Dubai svakog petka, subote i nedelje između 14. i 30. januara. Ulaz je besplatan kao deo Expo karte. Rezervacija nije potrebna. 

Festival se održava u Festival Gardenu, Wadi Avenue, Jubilee Park, u blizini Paviljona Malezije.

Naš BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu da budete u toku sa najnovijim informacijama na Bliskom istoku.
NAŠ BIRO je portal o Bliskom istoku namenjen ex-yu populaciji.


Preporučene priče

Saudijska Arabija osvanula pod snegom (VIDEO)

Aerodrom Abu Dabi slavi 40. rođendan

Saudijska Arabija ukida zabranu za putnike iz šest zemalja

;