INFO BIRO

Deda Mraz u pustinji ispunjava želje! (FOTO+VIDEO)

Najpoznatiji deda na svetu hvata zalet i 16. decembra stiže pravo u Dubai!

Novogodišnji praznici se bliže, a sa njima i tradicionalno druženje sa Deda Mrazom koje priređuje Dubai Školica, jedina edukativna organizacija u Ujedinjenim Arapskim Emiratima koja okuplja mališane i uči ih srpskom jeziku, istoriji, kulturi i običajima.

Iako je gotovo sigurno da snega u Dubaiju neće biti, novogodišnje raspoloženje i dobra zabava za najmlađe neće izostati ni ove zime.

U subotu, 16. decembra, u 14 sati u Midlseks univerzitetu (blok 17, sala 009 u prizemlju) biće organizovana svečana novogodišnja priredba i druženje sa Deda Mrazom. Polaznici Dubai Školice pokazaće šta su naučili prethodnih meseci, pa ćemo svi imati prilike da uživamo u njihovim pesmicama i recitacijama, a sve klince i klinceze koji dođu na druženje očekuju novogodišnji pokloni (tajni dogovor između roditelja i Deda Mraza i ove zime biće na snazi ;-) )

Ulaz je slobodan, a ako ste zaboravili najlepšu dečju novogodišnju pesmicu koja će svakako biti hit na priredbi, evo prilike da se podsetite:

Dodatne informacije na 050 4369 654

Napomena: Na priredbu je pozvana cela ex-Yu zajednica u Emiratima, kao i vaši prijatelji, kolege i komšije iz celog sveta koji žive i rade u Emiratima, a čija deca žele da nauče srpski jezik i druže se sa vršnjacima.

Vidimo se 16. decembra da PRVI dočekamo Deda Mraza u Dubaiju!

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

FOTO-PRIČA: Ostrvo Sir Bani Jas – oaza zabave u pustinji

Nostalgija: Novogodišnja priča Mome Kapora

Burdž al Arab - od vizije do simbola Dubaija (FOTO+VIDEO)