INFO BIRO

Ansambl "Taraba" čuva srpsku tradiciju u Dubaiju

Počinje sa radom 2.septembra, prijave u toku!

Umetnost bilo kog vremena ne može se zamisliti bez folklornih elemenata. Vrhunska ostvarenja na području umetnosti zasnivaju se manje ili više na elementima folklora; sve specifične osobine nekog naroda, podneblja (govor, ritam, ples, pesma)  skupljeni su u folklor koji samo čeka na umetnika da ga on kroz svoju ličnost doživi i pretvori u umetničko delo.

Naša tradicija se čuva i nosi u srcu u celom svetu gde god žive i rade Srbi - tako je i  Ansambl "Taraba" pokrenuo naše ljude u Dubaiju.

Želimo da očuvamo tradiciju; mi volimo da igramo folklor i radujemo se svakoj probi - kaže za Naš BIRO Aleksandra Branković, osnivač Ansambla "Taraba".

- Ansanbl "Taraba" ima dosta umetnika iz raznih stilova plesa, tako da nas očekuje odlična sezona i puno nastupa. Ovom prilikom pozivam sve koji žele da nam se pridruže da dođu i plešu sa nama. Za sve koji nam se pridruže u septembru, prvi mesec je besplatan.

Ansambl Taraba počinje sa probama folklora u četvrtak, 2. septembra 2021. godine. Probe su ponedeljkom i četvrtkom, i to od 18 do 19h za decu uzrasta od pet do 12 godina, a za odrasle sat vremena kasnije, od 19 do 20h.

Lokacija:  OUICENO EVENT MGMT 

Prijave i informacije na telefon : +971 50 135 1804

Naš BIRO


Lajkujte našu  InstagramFacebook, Linkedin stranice da budete u toku sa najnovijim informacijama na Bliskom istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom istoku namenjen ex-yu populaciji.


Preporučene priče

Wizz Air Abu Dhabi: Sve što treba da znate o jeftinom avio-prevozu 

Dubai Miracle Garden: Čudesna cvetna bajka 

Svet na dohvat ruke u Dubaiju: Najfascinantniji paviljoni na sajmu Expo 2020


;